Trapprenovering

Renovera trappstegen

När man går upp och ner för trappan som man har hemma så kan den med tiden både knarra och bli nött. Trappstegen kan till och med få lite flisor och det kan vara svårt att reparera själv. Och en trapprenovering är inte det enklaste att göra helt själv.

Trapprenovering

När man vill byta ut och renovera sina trappsteg så kan man lägga in nytt material av olika slags ek och ask och få ett fint resultat. Och att göra denna renovering av din trapp och trapprenovering kan Formtrappan hjälpa dig med. De finns i nästan hela Sverige och tillverkar dina trappsteg efter just dina önskemål. Och det spelar ingen roll egentligen hur trappan ser ut – rak, svängd, öppen eller stängd. Det finns så många sorters trappor, men du får hjälp hur den än ser ut. Och vill du ha lite inspiration finns en hel del bilder att titta på så att du kan jämföra. Alltid lika roligt att se husdjuren springa i trapporna också.

 

Formtrappan kommer hem till dig på ett kostnadsfritt besök för att titta på din trappa. Då kan ni diskutera vad du vill göra och personalen från Formtrappan kan svara på dina frågor. Sen mäts trappan med ett speciellt digitalt verktyg. Det ger ett exakt mått på dina steg vare sig de är smala eller breda.

På din offert som du sedan får står det vad ni kommit överens om när det gäller antal steg och material. Du får ett fast pris på allt och då inkluderas också monteringen och tre års garanti.

Vilket material du än väljer av formtrappan som kan erbjuda fem olika träval så är de tillverkade i tre olika skikt som gör att det ger trappen en lång livslängd. De är också ytbehandlade med sju lager lack så att ytan är mycket slittålig.

Har du annat material på dina trappor såsom betong eller vinyl och har en bostadsrättsförening så kan du också få hjälp av Formtrappan.

Vilket material ni än väljer så tillverkas alla trappor i Västerås och Form Trappans egna fabrik. Den är självförsörjande då all el som behövs till alla maskiner och annat drivs av deras solceller. Fabriken värms till och med upp av material som blivit över vid tillverkningen.

När det är dags för montering av din trapp kommer det duktiga montörer och utför arbetet. Dessutom behöver du inte vänta på att kunna använda trappan utan det kan göras på en gång. Till och med under monteringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *