Inlägg

Massage i Stockholm

massage i stockholm

Alla behöver en stunds avkoppling

Vi har alla våra vanliga rutiner på vardagarna. I alla fall dom flesta. Det är arbete eller annan sysselsättning, barn och matlagning och andra saker som man gör på dagarna. Men alla behöver också lite avkoppling. Speciellt om man har haft en stressig tid eller bara för att njuta. Att få massage kan vara en sån avkoppling och massage i Stockholm hittar du på fem mottagningar. Och det ska öppnas tre stycken till mottagningar under kvartal två i år.

Hos massage Stockholm kan du boka ända upp till tio minuter innan du vill ha den enkelt. Det finns tre olika längder på massage och du kan välja mellan tre olika sorters massage.

massage i stockholm

Massage i Stockholm

Den populäraste massagen är den klassiska massagen. Den kan du ta om du bara vill slappna av, om du är eller har varit stressad eller om du känner dig spänd någonstans. Dina muskler blir uppvärmda och masserade för att bli mjuka och avslappnade igen. Om du har några speciella önskemål kan din massage också bli skräddarsydd precis som du vill.

När det gäller den klassiska massagen kan du välja mellan tre olika tider av massage. Från en kortare massage på tjugofem minuter till en massage på åttio minuter som verkligen går in på djupet.

För att få en idrottsmassage eller sportmassage behöver du inte vara en elitidrottare. Denna massage är lite mer kraftfull än den klassiska massagen. Den kan också innehålla viss stretching av dina muskler. Håller du på och styrketränar eller springer mycket kan det vara bra med denna sorts massage lite då och då.  Här kan du också välja mellan tre olika längder på massage.

Alla vet vi att man kan få både ont i rygg och höfter när man är gravid. Och då kan det vara skönt med lite massage. Gravidmassage kan du få under hela din graviditet, men det rekommenderas att man tar en lite mjukare behandling innan vecka 12. Massage Stockholm använder sig av gravidkuddar så att man kan ligga på mage utan problem. Men man kan också ligga på sidan.

Friskvård

Du får kvitton till din mail på din massage så att du kan använda dom till din friskvård. För massage ingår nu i ditt friskvårdsbidrag. Det finns också paketpris och klippkort att beställa. Klippkorten kan du dessutom köpa på delbetalning om du inte kan betala hela summan på en gång.

I friskvården ingår både den klassiska massagen, idrottsmassagen och gravidmassagen.