Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Textproduktion, pressreleaser och månadsbrev

Enskilda uppdrag för enskilda tillfällen, eller en skräddarsydd paketlösning?

Jag erbjuder olika paketlösningar, skräddarsydda efter just ditt och ditt företags önskemål.

Vill ni ha löpande uppdateringar, bildtexter, pressreleaser eller månadsbrev till era kunder? Eller behöver ni en artikel om något som behöver kommuniceras ut internt eller externt? bloggportal

Berätta vad som står på önskelistan så hjälper jag dig.

kaffe online
Skriv upp all kaffe som du har tänkt att beställa. Då vet du om kaffet du drack var med eller utan koffein.

Att starta e-handel enkelt sätt att tjäna pengar medans du sover.

Har du en affärsidé och vill starta en e-handel så kan du alltid vända dig till en webbyrå som hjälper dig att starta en e-handel. Du kan sälja allt möjligt beroende på vad du själv är intresserad av. Det finns de som vill sälja barnkläder och andra saker också. Kaffe online kan man också sälja som ekologiskt. Tex Wendelins kaffe är både kravmärkt och ekologisk kaffe som är hovleverantör dvs kunglig hovleverantör.

Många människor tjänar pengar digitalt

Numera går många företag över till det digitala allt från att de köper kaffe online till att de säljer kaffe online. På varje arbetsplats så dricker man otroligt mycket kaffe. Arbetsplaster får ju också sitt kaffe levererat då många inte hinner gå ut för att köpa sig en kopp kaffe.

Olika lösningar till att få kaffe till arbetsplatserna.

Vissa har kaffeautomater på sin arbetsplats. Vissa har också ett café i närheten så att de inte behöver någon kaffeautomat. Även om du har en kaffeautomat så måste du i slutändan fylla maskinen med kaffe. Då har du också olika sorter du kan fylla den med tex robust kaffe eller arabica kaffe. Du ska också ha mjölk och choklad utfall någon vill ha en kaffelatte från maskinen. Det är också värt att köpa in koffeinfri kaffe till sina maskiner.

Vi behöver paus i vardagen

När man har jobbat hårt länge behöver man koppla av med en kopp kaffe.

Vad innebär en kopp kaffe?

Kaffe är ett frö/böna som växer från kaffebusken och så kallas även den dryck som tillverkas av dessa frön eller bönor. Kaffebusken kommer ursprungligen från subtropiska Afrika och har därifrån exporterats till andra delar av världen.

Till startsidan