Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pr-konsult Linked In

Som pr-konsult för Linked In kan jag hjälpa dig att arbeta fram en kommunikationsplan så att ditt företag når ut till rätt målgrupp.

bloggportal
Tjäna pengar på din blogg genom blogbiz bloggportal

Något som kan leda till fler kunder, och i förlängningen även en större omsättning. Du får hjälp med en grundläggande plan. Sedan kan du själv ta vid och underhålla kontaktskapandet. Vill du inte detta så finns jag till hands och kan hjälpa till.

Jag är även premiumbloggare på blogbiz bloggportal och tjänar pengar på min blogg. För ser som också vill tjänar pengar på sin blogg så rekommenderar jag att ni börjar registrera er blogg på blogbiz.se. Sedan är ni i gång och kan börja blogga när som helst. Vill ni även köpa kaffe online.

Hur du tjänar pengar på en blogg 2020 (13 lönsamma sätt)
 1. När ska du börja tjäna pengar på din blogg?
 2. Bli en frilansande bloggare i din nisch.
 3. Sälj E-böcker till din publik.
 4. Skapa och sälja onlinekurser.
 5. Starta ett Coaching/Rådgivningsföretag.
 6. Erbjud ett betalt medlemskap.
 7. Tjäna Pengar Med Reklam (Bannerannonser)
 8. Bli en Affiliatemarknadsförare.
 9. Blogga på blogbiz bloggportal
 10. Blogga ofta
 11. Skriv värdefulla texter
 12. Var noga med att stava rätt
 13. Utbilda er inom SEO som betyder sökmotoroptimering
 14. Lägg in bilder i er blogg och döp bilder till det ord ni vill att folk ska googla på innan de hamnar hos er.

1. Tjäna pengar på att hänvisa personer via affiliate länkar

Affiliate marknadsföring är utan tvivel den inkomstkälla som jag har tjänat mest pengar på. Vet du inte vad affiliate marknadsföring är, så är det mycket enkelt.

Det fungerar som så att du länkar till en viss produkt via din blogg (har du en modeblogg kan det t ex. vara en klänning). Köper en person sedan klänningen via din länk, kommer du att motta en viss procentandel av försäljningen (ofta mellan 5 och 10 procent). Det är väl smart, eller hur?

2. Få annonser med Google AdSense

Google AdSense är den inkomstkälla som jag har tjänat näst mest pengar på. Google AdSense är kort sagt annonser, som du tjänar pengar på när någon klickar på dem.

Men det smarta med Google AdSense är att den själv visar annonser baserade på vad den besökande tidigare har sökt efter på Google. Det ökar sannolikheten rejält för att användaren klickar på annonsen och det sparar dig en hel del tid.

3. Tjäna pengar med ett sponsrat inlägg

Vid sponsrade inlägg betalar ett företag dig för att skriva ett inlägg om deras produkt. Och om du har en blogg med många besökare kan du tjäna en hel del på detta.

Om du själv följer stora bloggar har du nog redan sett andra bloggar använda den här metoden. Men som sagt kräver det att du redan har en hel del besökare på din blogg innan du kan använda den här metoden, eftersom företagen annars inte är intresserade.

Till startsidan