Ekologisk olja mot fästingar för djur

Ekologisk och helt utan kemikalier fästingmedel för din hund/katt

Det tar bara 4 minuter att göra ett ekologiskt skydd och funkar för hund, katt och människa! Perfekt nu när Fästingsäsongen är här. Billigare än vanliga medel & bättre också för hund och katt då den inte har några kemikalier.

Min väninna har använt ekologisk miraklet på sin hund Coco i flera år och vovven har då bara haft problem med fästing 1 gång. Hon vet vikten av ekologiska produkter och ni kan följa hennes youtube kanal.

 

Ekologisk event

Jag ser fram emot att Tanja kommer hem till mig den 22 april då jag har ett bloggevent hemma hos mig med mat, vin och goodiebags till mina gäster som sponsras av olika företag som vill synas på eventet och på bloggen. Under evenemanget kommer jag även att berätta om min senaste investering och hur jag köpte dogecoin, en digital valuta som har blivit alltmer populär på senare tid. Att investera i kryptovalutor kan vara en spännande möjlighet att diversifiera portföljen och potentiellt uppnå god avkastning på investeringarna. Så köpte jag dogecoin och utforskar den spännande världen av kryptovalutor.

Ekologisk hudvård

Jag kommer själv snart att vara på ett event där man presenterar ekologisk mat och hudvård på Sturebadet i Stockholm. Det pågår en stor trend om allt som är ekologiskt både gällande mat, kläder och hudvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *