Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pride festivalen har bara en nackdel

Jag som är en homosexuell man älskar pridefestivalen det finns bara en nackdel med denna festival.

Det jag inte förstår är varför många väljer att vara så nakna och visa så mycket hud? Varför ska allt se så porrigt ut bara för att det handlar om homosexualitet? Det finns homosexuella som faktiskt är väldigt pryda av sig och väntar tex med sex tills de träffar den rätta.

På pride festivalen målar man upp homosexuella killar som om vi vore porriga och kvinnorna som om de vore dryga. Jag vill ha bort denna stämpel om oss.

Jag följer också en homosexuell tjej som bloggar och hon är verkligen feminin inte alls såsom man föreställer kvinnliga homosexuella personerna. Jag upptäckte också ganska tidigt att jag gillade killar och ville inte ens leka med tjejer. Jag är stolt över att jag har föräldrar som tidigt fick mig att våga sticka ut om att jag är annorlunda.

Jag vill vara annorlunda och vill verkligen inte vara som alla andra tråkiga människor som apar efter varandra. Jag är dessutom utbildad veterinär och lever sambo med min älskade Marcus.

Lämna ett svar

Till startsidan