Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tillsammans med vänner

Jag ser fram emot semestern

På sommaren är ju alla ute längre på kvällarna. Man träffar grannarna mer och man småpratar lite mer än vanligt. Och häromkvällen samlade vi ihop några vänner och åt lite tillsammans. Alla tog med sig något och så fick alla äta av det som fanns. Och det var tur att vi hade en som organiserade det lite för annars hade vi nog fått äta både en och fyra sallader. Eller kanske potatisar.

Vi tog tom med oss vår grill då vi bara skulle gå en gata ner och träffa alla. Sen blev det både grillning av kött, kyckling, grönsaker och potatis. Och kvällen blev dessutom lång. Men vad gjorde det. Inte för oss i alla fall då vi har semester. Vi tände istället en massa ljus på borden och satt långt in på småtimmarna och småpratade lyssnade på musik och planerade nästa träff tillsammans.

Lämna ett svar

Till startsidan