Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ett ovanligt husdjur

Räven

Mitt fjärde exotiska husdjur som jag ska skriva om är räven. Självklart ska du inte gå ut i skogen och fånga en räv och ha den som husdjur. Utan ska du eller vill du ha en räv måste den vara uppväxt och född i fångenskap och det är inte det lättaste att hitta.

En räv har lätt att vänja sig vid människor. Dom äter allt möjligt och därför är det viktigt att ta reda på allt som har med rävar att göra. Men det som man vet att dom äter är bär, mask, insekter men också köksavfall. Dessutom är dom från grunden ett rovdjur och kan äta andra djur som katter. Så det är något att tänka på.

Rävar kan också lukta en del så att skaffa en räv som ett husdjur kanske är något som man verkligen ska tänka efter innan man tar den tanken.

Lämna ett svar

Till startsidan