Nu vill jag ta paus för att utbilda mig vidare

Jag är veterinär och varje dag möter jag massa söta djur på jobbet

 

Mitt jobb innebär att jag börjar väldigt tidigt på morgonen och får alltid jobba över tid. Då kan ett djur inte bestämma när de blir sjuka. Ett djur kan inte ens tala om att de är sjuka. Vad ett djur gör är att de går undan och blir lite mer reserverade. De äter även sämre och tappar i vikt då de förlorar mycket vatten.

Du måste hela tiden vara vaksam över ditt djur så att du vet när de blir sjuka så att du fort kan ta dem till en veterinär som mig. Jag har också en akutmottagning för djur som blir akut sjuka på kvällarna och på helgerna. Det finns inga tider då jag jobbar över för jag gör allt min makt för att rädda alla djur som finns.

Har även räddad en liten hare och en duva som råkade illa ut när en dum katt var i farten. Även om jag älskar djur och älskar att jobba med djur, vill jag ändå hoppa på en ny utbildning till hösten. Det är en Utbildning projektledare så att jag kan jobba som projektledare och vara bland människor i stället för djur.

Det kan vara mycket spännande att börja utbilda sig på nytt och dessutom på distans då jag inte hinner befinna mig på plats för en ny utbildning. Numera är nästan alla utbildningar och möten på distans och detta gillar jag starkt. Jag kan mellan rasterna sätta på datorn och utbilda mig och bli färdig utan att gå utanför dörren. Detta är drömmen att få spara mer tid i livet. För då kan jag umgås mer med min man. För er som inte visste det så är jag homosexuell. Homosexuella är också mer konstnärliga precis som kungligheter så visst har vi styrkor som andra heterosexuella inte har.

Så visst är det nu min tur att bli projektledare och göra något nytt i livet även om jag älskar mitt jobb. Jag tror det kan vara en styrka som vet att även vara projektledare för på något sätt får man också mer pondus när man utbildar sig vidare inom något sådant. Detta är hur jag upplever andra som är projektledare att de liksom leder och får respekt på ett annat sätt. Ett sätt jag verkligen älskar och själv vill uppleva därav mitt val att utbilda mig nu vidare, äntligen säger jag bara!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *