Inlägg

Har du flera lån?

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup

Kan vara bra att ha alla på samma ställe

När tar man ett lån ? Kanske när man ska köpa bostad, bil eller något speciellt som man behöver köpa. Och när man gör det kanske man tar lån på det stället man är på just då. Som på en billeverantör eller där man köper tex en kyl. Och då gäller det att man håller koll på alla lån som ska betalas då dom säkert utfaller olika dagar i månaden.

har du flera lån?

Har du flera lån?

Och har du fler lån så har du säkert olika belopp och räntor som ska betalas. Vissa bra och vissa lite sämre. Men då kan du istället samla ihop dina lån och ha dom hos samma långivare. Då är det mycket lättare att se vad som är kvar och när det betalas. Att samla ihop alla sina små lån hos en och samma låntagare kan kallas för omstartslån eller skuldfinansieringslån.

Det finns låntagare som till och med accepterar att du har en skuld hos kronofogden eller en betalningsanmärkning. Men dom pengarna ska ju också betalas så varför inte se till att allt blir betalt så du kan tänka på annat och se framåt.

Hur mycket du kan låna, hur lång tid du har att betala tillbaka lånet på och hur räntan ser ut är lite olika hos olika låntagare. Hos Payup kan du läsa recensioner och du ser också vad alla långivare har för krav och villkor. Du jämför lätt vad som skulle passa dig bäst beroende på hur mycket du behöver låna och hur mycket kostnaden skulle bli.

Det som alla låntagare vill är att du har ett arbete och är över 18 år. Detta för att du ska kunna betala tillbaka pengarna som du lånar. Ibland kan du behöva en medsökande, men det ser man lätt vilka som har det.