Grabbarna har gjort det

När det går bra

Jag tycker det är kul att läsa när tre stycken startar en liten firma för att tjäna lite extrapengar. Till att senare anställa så många att firman nu är över 100 anställda. Det blir man glad av att höra – att det fungerar och går bra. Tre grabbar studerar i Finland och för att tjäna lite extra pengar börjar de hjälpa till med att hjälpa andra när de flyttar. Nu har Grabbarnaflytt.se både kontor i Finland och Sverige och hjälper till med flytt både till privatpersoner och företag. Vare sig man flyttar inom dom länderna, mellan länderna eller andra länder.

Grabbarna har gjort det

Eftersom Grabbarna Flytt började i en mindre skala så har dom insikt i vad som behövs eller vad man vill ha hjälp med. Något som måste planeras inför en flytt är att packa det man har hemma både när det gäller mindre saker eller möbler, flytt och flyttstädning. Och vill du ha hjälp med allt det eller något av det så kan du få hjälp av Grabbarna Flytt. Du väljer själv vad du behöver hjälp med. Och du får en gratis offert när du kontaktar dem och beskriver vad just du vill ha hjälp med.

Du eller ditt företag har kanske saker som behöver kastas vid flytten ?! Grabbarna Flytt hjälper dig också med att både sortera och köra sakerna till återvinningscentralen. Allt för att underlätta för dig då det här kan vara en stor sak för dig eller ditt företag. Har du saker som du vill spara men inte har plats för kan du få hjälp med att magasinera dem. Området är bevakat så du behöver inte vara orolig för att nån ska komma åt dina saker och du bestämmer själv hur länge du vill ha dem där.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *