Inlägg

Det är viktigt att se

Sponsrat inlägg i samarbete med mekster

Vårstädning

Nu börjar man se ( mest ) män som står ute och börjar vårstäda sina bilar. Mattor slängs ut och tvättas, det dammsugas och bilen tvättas. Och snart är det dags att byta hjul och få av vinterdäcken. Men det är ju också andra saker som måste kollas om dom behöver bytas ut. Och nått som jag tycker är viktigt är att titta hur mina torkarblad ser ut på bilen. Jag vet att dom behöver bytas ut för jag har börjat få ränder på vindrutan när jag använder dom. Och man ska ju byta dom var sjätte månad.

Det är viktigt att se

Det är viktigt att se

Men det gäller också att köpa dom rätta torkarbladen också. Jag brukar få titta i butikernas i deras instruktioner vilka som ska inhandlas just till min bil. Men nu har jag hittat en sida som gör det jätte enkelt. Man skriver i sitt registrerings nummer på sin bil och så får man upp dom torkarblad som passar till bilen. Både till fram- och bakrutan.  Och har man en bil som jag med olika storlekar på torkarbladen på framrutan måste man ju ha en till höger sida och en till vänster sida.

Mekster

Mekster har ett stort utbud av torkarblad både till fram- och bakrutor. Men också om du har en bil som behöver delar till dina strålkastare. Men dom har inte bara det utan också andra tillbehör och reservdelar till din bil som du kan beställa. Och vet du inte hur du gör med dessa tillbehör och reservdelar finns det också en sida med instruktioner om hur du gör. Med både bilder och instruktioner som är lätta att följa. Man kan också söka på tillbehör till din bil också. Det kan ju vara bra att beställa allt på en gång istället för att beställa allt på en gång.

Just nu är det kampanjpriser på reservdelar och tillbehör runt hjulet. Men också på bilvård och det passar ju utmärkt nu när man har vårstädning av bilen. Jag hittade en massa bra produkter som jag behöver inför min städning i alla fall. Och torkarblad blir det också.

Information och priser finns på sidan för privatpersoner och företag. Beroende på vad man beställer när det gäller storlek och vikt så blir det lite olika fraktpriser. Men det ser man lätt när man kommer till kassan. Sen får du din leverans antingen via DHL eller Postnord.