Kaniner i sin bostad

Har du också kaniner i din egen bostad som går lösa?

Tänk på att kaniner är roliga djur men det är inte roligt att städa efter dem. De kan konsten att stöka till överallt och sitter aldrig still.

 

Kaniner kan också förstöra dina tapeter så du måste tapetsera om innan du anlitar en mäklare för att sälja din bostad. Tänk på det att inte skaffa för många kaniner om du inte vill renovera ditt hem varje år. Vet folk som har försökt flytta för att deras kaniner har förstört sin bostad. De vill inte skaffa kaniner mer och söker nu efter en helt ny bostad med hjälp av en mäklare.

 

Sen när det blir varmare så börjar det också gro saker i rabatterna om man har sått det. Och då ska man tänka på att vissa saker är giftiga för kaninerna.

Du får inte ge potatis, avokado, lökväxter, citrusfrukter eller rabarber till din kanin. Vill du ge godis till din kanin kan du ge pellets. Och vill du ge frukt och grönsaker så tänk på att inte ge för mycket då de innehåller socker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *