Inlägg

Rent och snyggt

Sponsrat inlägg i samarbete med Excellent Cleaning

Alla vill vi ha det rent och snyggt

Vare sig vi är hemma, hos bekanta eller på en arbetsplats vill vi alla ha rent och snyggt runt omkring oss. Ingen vill få en massa skräp under fötterna eller se damm i hörnorna. Och även om man städar hemma så kanske man bara gör det där nödvändigaste för att slippa se det. Eller så hinner man inte med det alls.

Det finns speciella tillfällen när man vill att det är extra rent och snyggt som privatperson. Du kanske ska flytta och behöver en stor flyttstädning, du ska visa din bostad för försäljning eller bara vill ha en storstädning. Och allt detta och mer kan excellentcleaning.se hjälpa dig med.

Rent och snyggt

Nu när solen börjar lysa så lyser den också in i ditt hem och allt du inte vill se syns. Och då kan det vara skönt med en storstädning. Excellent cleaning kan hjälpa dig med detta och du får ett rent hus från golv till tak. Du får dina skåp, lådor, ugn rena inklusive fönsterputsning.

rent och snyggt

På Excellent Cleaning’s sida ser du exakt vad allt kostar genom att klicka på storleken av din bostad. Dessutom kan du på en gång klicka i vilken dag du vill ha din storstädning och du får fram pris med rotavdrag. Checklistor på vad exakt det är som städas hittar du på sidan och vad du kan lägga till vid behov.

Att putsa fönster är något som man drar sig för i många fall. Man kanske har stora eller höga fönster som är svåra att nå och tvätta. Excellent Cleaning tvättar dina fönster endast vid ett tillfälle om du vill. Men du kan också boka in om du vill att dom tvättar fönsterna en, två eller fyra gånger per år. Här kan du också klicka i vad för slags fönster du har i din bostad. En-, två- eller treglasfönster. En rekommendation är att tvätta fönster på vår och höst. Befinner sig din bostad eller företag nära en väg eller vatten kan det behövas göras oftare. Hur ofta kan diskuteras efter hur omständigheterna ser ut.

Excellent cleaning

Excellent Cleaning städar åt dig både som privatperson och företag i Stockholm. Du kan boka både vanlig städning, flytt- visning- eller storstädning enkelt på deras sida som privatperson. Har du ett kontor eller hotell skriver du i lite mer information om ditt företag och dina önskemål.

En offert skickas till dig inom 24 timmar. Offerten är kostnadsfri och du kan också boka en besiktning innan du får offerten för att få med allt du vill ha hjälp med.

Dom städprodukter som behövs tar den städare som ska utföra arbetet med sig. Alla produkter är miljövänliga i högsta mån.

Övriga uppgifter såsom till exempel larm eller husdjur är inga problem och du informerar detta vid bokningen. Vill du ha en städning kontinuerligt så kvitterar Excellent Cleaning ut en nyckel till din bostad eller företag. Har du bokat en städning som bara är för ett tillfälle kan du också lämna din nyckel på kontoret eller befinna sig i lokalen.

Behöver du boka om ditt datum som du bokat så ska det göras innan 24 timmar.