Okategoriserade

Att inte få in katter på sina tomter

Det finns metoder som inte är farliga för katten

Det är många som undrar hur man ska göra för att inte få in katter på sina tomter. För det är snart så att vi alla kommer att vara ute mer i trädgården och det är många som har skaffat husdjur under pandemin.

Alla tycker inte om katter och det finns andra som är allergiska och då vill man inte ha katter i sin trädgård som inte är ens egen.

Det enklaste att göra är kanske att bygga staket, men ibland kanske man inte vill ha det. Men det finns andra metoder att tillgå. Något som katter inte tycker om är lavendel och rosmarin och dom finns att köpa och plantera. Det luktar ju gott för oss också. Andra saker du kanske har eller vill ha är barkmull. Det är något som jag inte har någon erfarenhet av.

Sen finns det saker som du kan lägga ut i din trädgård som du kanske redan har hemma. Och det är citronska, pepparkorn och vitlöksklyftor.

Men den mest beprövade metoden är att spruta vatten på katten. Den blir inte skadad, men kommer ihåg att du sprutat vatten på den och kommer inte tillbaka.