Okategoriserade

Tänk på ditt djurfoder

Behandla ditt husdjur precis som någon annan i familjen

När du och din familj äter mat hemma så ser ni till att den är näringsrik, ni blir mätta och ni får i er allt ni behöver för att må bra. Ditt husdjur ska också må bra och få i sig allt den behöver. Vilket husdjur det än är.

Beroende på var du köpt ditt husdjur så se till att få all info om just ditt husdjur. Det kan vara en uppfödare, butik eller nära vän. Alla djur äter olika mat men all mat ska se till att ditt djur mår bra.

Vissa husdjur äter torrfoder och då ska du se till att det innehåller stor mängd kött / fisk mängd och inte en massa tillförda slamprodukter. Och vissa djur äter mer grönsaker och frön. Det finns så mycket många olika saker man ska tänka på så det är viktigt att du tar reda på allt innan du köper ditt husdjur.