Okategoriserade

Ska du ansöka om bygglov?

I väntan på att sökoptimeringskillarna kommer så tog jag några bilder av deras sallad och min mobil.

Jag sitter just nu i en galleria som ofta söker om bygglov dels för att nya aktörer kommer hit dvs nya butiker öppnar. Samt att vissa är restaurang och caféer som då vill ansöka om bygglov för att kunna ha en uteservering.

Nu när det också blir mer vinter i Sverige som vill man bygga ut ännu mer gällande sin uteservering och dessutom ha lite mer infravärme. Allt detta måste man helt och klart söka bygglov för och detta kan ha sin tid och processer. Ska du ha bygglov Stockholm så kan du passa på att först tänk på hur du vill att det ska byggas och vara lite förberedd innan.

Jag trivs med att vara en bloggkungen och trivs med den titeln. Jag läste hos en välbesökt bloggerska att som bloggare ska man inte kallas sig för elitbloggerska. Detta är vad någon annan ska kalla en för. Då kanske en läkare inte heller ska kalla sig för läkare utan låta någon annan kalla honom för läkare. Detta lät inte alls logisk. Vad borde jag då kalla mig för? Snart ska jag väl inte heller kalla mig för entreprenör och hoppas på att någon annan ska kalla mig för det. Den som väntar på att få fina namn av andra kommer vänta för evigt. Ingen annan än jag själv avgör vad jag jobbar med och vad jag är för något. Jag avgör heller inte vem någon annan är eller vilken titel de vill använda sig av.

Vill du lära dig mer om hur du sökoptimerar din blogg eller hemsida?

Jag fick lära mig massor av mina sökoptimeringskillar som reste från Stockholm till Uppsala för att äta lunch med mig. Är du bloggare och vill lära dig mer om just sökoptimering för bloggen så är du välkommen att höra av dig till mig så vägleder jag dig vidare så att du kan som jag rankas högra på google sökning.