Okategoriserade

Inredning med spabad utomhus

Jag håller på att renovera min lägenhet för att lämna tillbaka den och köpa en insatslägenhet i stället. Jag kommer då att köpa mig en dubbelt så stor lägenhet.

Jag kommer också få hjälp av en god vän att renovera denna lägenhet då jag ger henne utbildning i utbyte. Hon har hund och jag är veterinär så vi lär ge och ta mycket till varandra.

Jag kommer även att anlita en mäklare inte för att jag kan sälja lägenheten jag har utan för att köpa en helt ny lägenhet som sak vara dubbel så stor som den jag har nu. Jag vill så gärna ha en uthyrningsdel och kunna ta emot sjuka djur även på fritiden.

Ska även checka in lite mäklararvode så att allt går rätt till när jag väl anlitar denna mäklare för att köpa en ny lägenhet. Med ny menar jag ej nybyggd utan för mig ny men jag gillar gamla hus och hem.

Jag älskar att bo riktigt stort så att jag får känslan av ett slott. Jag får nästan klaustrofobi när jag kliver in i små rum. Jag gillar riktigt stora rum där man samtidigt kan ha ett badkar i samma rum som man brukade ha på 1700 talet på olika slott runt om i Europa.

Alla bad säljs endast genom utbildade auktoriserade återförsäljare, vilket innebär att de är utibldade och vet vad de talar om när du rådfrågar dem. Jag hade även velat ha en spabad utomhus i solen när det är riktigt varmt ute. Jag kan alltid bo på ett ställe med en stor balkong och sitta ute i min egen balkong. Var hemma hos svägerskan häromdagen och hon har den största balkong jag någonsin hade sett i mitt liv. I hennes balkong hade dessa suttit perfekt speciellt varma dagar med en spabad. Om det blir lite kallare så önskar jag inglasad balkong och sedan sitta året ut och bada utomhus.