Tips på bra mellandagsrea

Fram till julafton så shoppar folk som galningar för att hinna med alla julklappar. Folk glömmer att det även kommer en mellandagsrea där allt är mycket billigare.

Den 25 December dvs juldagen börjar mellandagsrean på SPOT-A-SHOP. De är en shoppingportal som fungerar som momondo som samlar all mode på en och samma plats.  SPOT-A-SHOP  samlar några av Sveriges favoritbutiker på en och samma plats så du slipper leta. Det jag undrar om jag själv har en trade kan jag då kontakta dem och be dem lägga upp mina sidor också? För jag själv kommer nämligen snart starta en egen e-handel tillsammans med mina 4 delägare och då behöver vi verkligen denna tjänst mer än ni som ska dit och shoppa. Du kan också köpa en luftgevär på PN Jakt som julklapp eller kolla om de har mellandagsrea på någon jaktkurs. Man hoppas också att det bli lite mellandagsrea på mediciner för smådjur.

 

Du kan även hitta snygga väskor från det anrika märket Christian Lacroix, Day och Guess några av deras urval. Du kan även hitta fina nyårsklänningar som har ca 70 % rabatt.

Vet du vad ett fynd är?

“Det är en vara du inte behöver till ett pris du inte kan motstå”

I dag ska jag åter jobba på mitt vanliga jobb sedan vara i Pop up butiken sista timmen. I morgon är det sista dagen, sedan är det lite jullov för min del, äntligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *