Inlägg

Alltid bra med extra

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq.se

Det är lätt hänt

När man är ute och far som jag och är på många platser och har olika väskor är det bra med extra sladdar. För det är alltid så att mobilen inte har tillräckligt med laddning när man verkligen behöver den.

Jag har en laddare till min telefon i nästan alla mina väskor som egentligen inte är så många som det låter. Men jag har i alla fall två väskor som jag använder. Men sen har jag också några extra sladdar hemma för att slippa flytta dom hela tiden. Eller för att slippa undra var jag la den senast.

extra

Extra

Hur många rum man än har, eller kontakter så kan man inte ha för få laddare. Dessutom har jag flera vänner som bara har sin sladdar med sig när dom kommer över. Och vi alla har olika telefoner. Och då finns det laddare att bara stoppa in sin sladd i då alla sladdar har en usb-port.

Hos Fyndiq.se kan du köpa ett 2-pack med laddare för en billig penning. Fyndiq har inte bara laddare att köpa utan också sladdar i alla dess former beroende på vad du har för telefon.

Du hittar också information på sidan om vad som passar just till din telefon så att du köper rätt laddare och andra tillbehör.

Fyndiq

På Fyndiq’s sida hittar du en massa bra erbjudande när det gäller allt som har med din hemelektronik att göra, inredning, filmer och mycket mer. Det är verkligen en sida som du kan titta runt på och hittar allt som du vlll ha.

Hittar du inte rätt kategori på det du letar efter skriver du i på deras “sök” funktion. Dåå lovar jag dig att du kommer att hitta det du söker.

Beställer flera produkter och dom kommer från olika butiker kommer dom att packas i samma paket och kommer samtidigt. Då slipper du får en massa små paket med dagar emellan.