Okategoriserade

Handla online

Var köper du dina böcker ?

Vi är många som älskar att läsa böcker. Men var handlar du dina böcker egentligen ? Det finns ju inte så många bokaffärer att besöka på många ställen. Och är man en bokälskare så vill man ju ha det senaste.

Visst finns det en del som lyssnar på böcker på många olika sätt, men att sitta med en bok i handen och vända blad och läsa är något speciellt.

Online

Det finns en hel del butiker på nätet som säljer böcker. Och hos många kan du bli medlem gratis och du kan se vad du köpt för böcker tidigare.

En sak som är bra att när du ska köpa dina böcker är att jämföra dom olika sidorna då vissa har fri frakt, du kan köpa fler böcker billigare eller så har dom kampanjer.

Jag tittar alltid runt på dom olika sidorna för att se vad det kostar. Och det beror ju också på om du vill ha en inbunden fin bok att sätta i din bokhylla eller om du vill köpa pocketböcker.

Jag blandar lite. Är det en bok som jag vet att jag vill ha kvar så köper jag en inbunden men är det en serie tex jag följer som jag köpt som pocketbok så får det bli det. Och pocketböcker kan du också låta andra låna utan att du behöver vara rädd att den blir förstörd.

Det finns tom vissa bostäder där man lägger sina pocketböcker så att andra kan låna och så kan man låna en annan själv. Det är rätt kul och man kan läsa böcker som man kanske inte annars hade läst.