Inlägg

Ny planer på att bygga en pool.

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten.

Vatten, Swimmingpool, Blå, Vinka

värmen är här för att stanna förhoppningsvis ett tag nu.

Nu när sommaren och värmen är här vill man passa på att njuta så mycket det bara går. Vi har spenderat väldigt mycket tid på vårat landställe. Det är väldigt skönt och lugnt där. Älskar att vakna på morgon till fågelkvitter brygga en kopp kaffe och sätta mig under ett träd och läsa en bok.

Vi har en bit att ta oss till närmsta bad plats ifrån stugan. Man kan ta två vägar dit antigen grusvägen eller en stig genom skogen. Perfekt om man vill passa på att plocka blåbär på vägen och har man tur kan man även hitta lite svamp.

Bygga pool med familjen skönt när alla kan komma överens.

Vi i familjen som delar på stugan har nu börjat att planera att vi ska skaffa en hållbar pool. Det skulle underlätta då man inte alltid har orken att ta sig någonstans. Samtidigt vill man kunna kyla ner sig när det är som varmast. Vi har börjat titta på en Termopool som ska vara lätt att bygga själv och jag funderar på att bygga in den i altanen. Förhoppningsvis kan den stå klar redan i höst så vi kan njuta av den nästa sommar.

Poolgiganten hjälper dig med det du behöver till din pool.

Idag finns det också så himla mycket bra tillbehör till just pooler, det underlättar så man kan lägga tiden på annat. Vi kommer att ta hjälp av Poolgiganten när det kommer till att bygga polen. Dom har en bra servis och lång erfarenhet av pool bygge. Dessutom finns allt på lager så det går snabbt att få hem grejerna samt att man kan få rådgivning på plats av dom. Älskar när allt går snabbt och smidig utan att man behöver vänta i evigheter.Ballonger, Färgstarka, Swimmingpool, Vatten, Vattenytan

Nu verkar vi i familjen i alla fall vara överens om mad vi alla vill ha så längtar tills att den står klar så vi kan få inviga den med ett stort pool party. Dessutom få spendera mer tid med varandra på sommaren. Baren i familjen  älskar att bada så det kommer bli perfekt.