Okategoriserade

Ta vara på lite egentid.

Älskar att försvinna in i berättelsen.

Som ni redan vet så älskar jag böcker. När jag läser så känner jag mig avslappnad lite som att jag går in i min egna värd. Som nu på helgerna vill jag gärna ha lite egen tid och sätta mig på balkongen för att läsa. Det är ofta så stressigt på vardagarna. Och när den finns möjlighet att läsa så somnar jag oftast med boken på magen.

Mitt sommar tips på en bra bok.

En bok som jag har fastnat för nu är den senaste delen i Mons Kallentofts Zack-serie. Den bygger löst på den antika Herkules-myten om de gyllene äpplena. Författaren skriver trovärdigt och dystopiskt om hur samhället förändrats. Efter coronapandemin. Berättelsen tar avstamp i en fasansfull avrättning av två barn, som en terrororganisation tar på sig ansvaret för. Alltsammans kulminerar i att Zack Herrys privatliv tvingas samman med jobbet. Jag har läst dom andra men tycker att denna är en av dom bästa.

Läs när du har tid för att förstå bokens berättelse.

Det är en spännande bok som får dig att fastna och inte villa sluta läsa men jag rekommenderar att du tar dig tiden att läsa den i lugn och ro så att du kan försvinna med i berättelsen. För att kunna förstå budskapet som boken sänder ut.