Okategoriserade

Nu är sommaren planerad det blir tält och trädkoja.

Idag har jag planerat med min flickvän vad vi ska hitta på i sommar. Vi brukar boka en semester resa utomlands men med situationen vi befinner oss i så struntade vi i det i år. Vi ska semestra här hemma i Sverige. Dessutom har vi hittat några riktiga guldkorn och Sverige är väldigt fint på sommaren. Lägereld, Lager, Utomhus, Potten, Eldstad, Läger

Vi kommer att börja våran resa i södra Sverige och ta oss till norr. Med en liten avstickare till Gotland där vi ska sova i en trädkoja några nätter. Hur coolt som helst och vi kommer resten av tiden att sova i tält. Vi har även planerat vandringar när vi kommer lite mer upp till Norrland.

Har vi tur kanske vi får uppleva ett riktigt norrsken. Jag har också inskaffat mig ett litet stormkök som jag tänkt ta med mig. Så smidiga och man kan laga det mesta i dessa kök. Dessutom känner jag på mig att just det kommer att lösa sig. Jag hoppas bara på att vi kommer orka sova i tältet och att vi annars kan hitta ett hotell eller något liknande där vi kan stanna några nätter. Samt så får vi hoppas på att vädret är på våran sida.

Ska försöka få med mig några böcker också men kommer nog att få begränsa mig lite och nöja mig med ljudbok istället.  Det här är verkligen något vi kommer att se fram emot och vi längtar.