Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vem är jag?

Catering Uppsala om du vill beställa god husmanskost 

Egentligen tänkte jag ge en presentation av mig själv i första inlägget. Vid närmare eftertanke så blev det en sorts presentation också, även om det inte blev på det sätt jag planerat. Men vad gör det. Vem är då jag som blivit en hängiven Blogbizare? Restaurang kocken och kallskänkan har även smörgåstårtor de levererar.

catering uppsala
På jobbet brukar vi beställa catering Uppsala genom restaurang kocken och kallskänkan. De har världens godaste cateringsfirma med bra priser.

Medelålders förstagångsmamma catering Uppsala

Jag är 40 år, ensamstående och mammaledig till en underbar liten tjej. Att sitta i skolbänken och vara duktig, i alla fall i vuxen ålder, är tydligen min grej. För när jag tittar tillbaka på mina akademiska år så blir jag lite matt. Jag har först en religionsvetarutbildning på fyra och ett halvt år. Sedan en journalistutbildning. Inom dessa två karriärsben har jag haft mitt yrkesverksamma liv. Som journalist och kommunikatör, och inom integration och säkerhetsklassade arbeten. Vill du veta mer om detta så gå gärna in på min LinkedIn-profil för närmare information.

Bloggen får visa vägen catering

Det är också inom dessa områden jag tänkt att min blogg ska handla om. Ramarna är inte helt satta ännu. Och det finns en tanke med det. Jag vill låta bloggen få utvecklas på det sätt som kännas naturligt. Dels tänker jag bjuda på mig själv, mitt privatliv och mina innersta tankar. Men också reflektioner kring samhällsaktuella ämnen.

Varmt Välkommen tillbaka för att lära känna mig närmare!

Vill du beställa svensk husmanskost till bra priser?

Restaurang Kocken och Kallskänkan i Uppsala har de bästa priser när det gäller Catering Uppsala. Vi levererar maten till ditt företag, fest eller event. Är det bröllop, dog eller födelsedag så levererar vi catering direkt till lokalen. Vi har kaffe, te, mat och allt du kan tänka dig. Vi kör även strax utanför Uppsala bara tala om var ni befinner er så kommer vi dit.

Lämna ett svar

Till startsidan