Inlägg

När jag och min älskade pojkvän skulle flytta ihop

Jag och Marcus har nu varit ett par i mer än 3 år och vi verkligen trivs ihop. Vi har även förlovat oss och att skaffa barn är inte långt i från våra drömmar.

Jag hade en konstig dröm i natt om att en kvinna skulle föda vårt gemensamma kärleksbarn. Kvinnan var då gravid genom IVF dvs konstgjord befruktning för det är vårt enda sätt att få barn. Denna kvinna hade då inte fått traditionell behandling och hade glömt att ta vissa hormoner för att kunna behålla barnet. Jag var så orolig i drömmen om att hon skulle förlora barnet.

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka denna dröm. Jag och Marcus bygger just nu upp våra liv för att få så normalt liv som möjligt. Vi vill också kunna gifta oss och skaffa barn precis som alla andra familjer. Vi är en helt vanlig familj som vilken familj som helst och har samma drömmar. Vi måste bara kämpa mer för våra drömmar och därför föddes denna blogg där jag verkligen får ventilera mina känslor som gay till omvärlden utan massa dömande åsikter.

Jag och Marcus har nu bott i hop i 2 år och vi vill nu flytta till en större bostad eftersom vi håller på att planera ett barn också. Helst av allt vill vi ha tvillingar dvs en pojke och en flicka då vore livet perfekt för vår del. För att flytta till en större bostad så krävs det otroligt mycket planering långt förväg. Först och främst ska vi anlita en bra flyttfirma. Det som passar oss bäst är nog Peterakare.se för då kan vi i lugn och ro planera flytten bättre.

Här ser ni våra möbler som flyttades ut och flyttades ihop till vår 2:a

Nu söker vi en 3:a eftersom vi önskar få barn också. Vi känner flera homosexuella män som har skaffat barn så för oss ska det inte vara några problem.

De mesta av våra möbler är från mina farföräldrar tex kristallampan.
Jag älskar möbler som är lite udda och inte ens hör ihop. Som nedan stolar som är från 40 talet.

Denna kista från Anno 1775 har tillhört min farfars farmor Edit som fick den i morgongåva av min farfars farfar så klart. Detta är en släktklenod som följer med överallt. Jag är den enda sonen i vår familj så självklart fick jag ärva den. Våra barn ska ärva den efter oss.

När vi flyttade ihop

Det var den största dagen i mitt liv att äntligen få bo ihop med min pojkvän som jag hade varit kär i under 1 års tid innan. Ni som har följt bloggen vet hur jobbigt det var för mig i början. Grannarna som tittade konstigt på oss och barn som ställde de mest jobbiga frågorna när det fanns publik. Allt var så komplicerat för oss, men nu har vi verkligen vant oss.

Här kommer tips och råd om du ska flytta:

  • Jämför olika flyttfirmor för att hitta den som passar just dig. Vi tycker att Peterakare.se verkar vara den som passar oss i varje fall.
  • Städa redan en månad innan så att du inte behöver storstäda när det närmar sig
  • Putsa fönstren noga så ni slipper göra om hela jobbet när ni väl flyttar ut
  • Var med när de besiktar lägenheten så att ni förstår vad det är de inte är nöjda med
  • Var noga med kök och badrum för det är svårast att städa
  • Vardagsrum är svårast att flytta då möblerna är som mest och tyngst i dessa rum

Varför vi väljer Peter Åkare som flyttbolag

  • Vi anser att det känns enkelt och smidigt då det är lätt att förstå vad som gäller på deras hemsida
  • Stort plus är ju att det är gratis leverans av flyttkartonger direkt till din brevlåda. Vi känner att detta var övervägande för vårt val av flyttfirma.
  • Man kan lämna uppgifter på deras hemsida så kommer de att kontakta er.
  • De flyttar allt både kontor, privatpersoner och annat ni behöver hjälp med.