Okategoriserade

Vi vill skaffa barn jag och min pojkvän

Vi är två män som har bestämt oss för att skaffa barn tillsammans. Vi kommer nog söka efter en surrogatmamma som kan hjälpa oss och föda fram barn.

Det bästa vore om vi kunde lära känna två lesbiska kvinnor som vill föda fram ett varsitt barn. Ett som får de får behålla en och som vi får behålla. Vi kommer då bli deras spermabank och de kommer då bli vår surrogatmamma.

Det är då viktigt för oss att det är rätt par vi träffar eftersom vi då kommer bilda familj och få barn ihop. Man kan inte bilda barn med vem som helst. Vi ser helst till att de inte ska ha drog problem eller något annat de är beroende av. För barn ärver nämligen den gen som gör dem beroende.

Jag och min sambo vi är så kära och träffades när vi båda studerade till veterinär. Han hade då en flickvän och kände en enorm tomhet inom sig. Han kunde helt enkelt inte veta om han var homosexuell eller inte eftersom han samtidigt älskade sin tjej men var inte attraherad av henne. Detta skapade så klart problem i deras relation. De blev som syskon till slut och hans tjej hade träffat någon annan och han tog det väldigt bra eftersom han aldrig hade varit kär i henne.