Inlägg

Ansiktslyft hos Bellakliniken, välj rätt för dig

Ansiktslyft har blivit ett allt vanligare ingrepp, allt fler människor vill förbättra sitt utseende genom denna typ av kirurgi. Facelifting kan hjälpa till att förbättra utseendet på rynkor, slapp hud och andra tecken på åldrande.

Om du överväger en ansiktslyftning är det viktigt att förstå de olika typerna av ingrepp som finns tillgängliga och vad var och en av dem kan göra för dig.

Det finns det finns två huvudtyper av ansiktslyftning: traditionell ansiktslyftning och minimalt invasiv ansiktslyftning. Traditionella ansiktslyftningar innebär att man gör ett snitt vid hårfästet, runt örat och ibland ner till halsen.


Denna typ av ansiktslyftning kan ge ett mer dramatiskt resultat, men den har också en längre återhämtningstid. Minimalt invasiva ansiktslyftningar utförs med mindre snitt och kräver vanligtvis kortare återhämtningstid.

Innan du bestämmer dig för vilken typ av ansiktslyftning som är rätt för dig är det viktigt att rådgöra med en certifierad plastikkirurg. Du kan känna dig trygg i att de finns all expertis på en och samma plats.

De kommer att kommer att kunna utvärdera ditt individuella fall och rekommendera det bästa behandlingsförloppet. Det är också viktigt att fråga om kirurgens erfarenhet och framgång,.

Du kommer glädjas åt svaren du får på frågorna hos personalen på Bellakliniken.