Okategoriserade

Jag vill kunna förlänga värmen

Visst vore det skönt att förlänga värmen och solen extra när höst och kyla närmar sig?

Det finns många restauranger som har uteservering och de använder sig utav infravärme så att folk kan sitta ut även när det är höst och vinter. Du kan även använda dig utav det i din balkong så att du kan sitta ute och dricka din kopp kaffe trots att det snöar och är kallt. Tänk dig där jag bor åker tåget förbi hela tiden. Många människor ser mig när jag vinkar från min balkong till alla resenärer. De skulle verkligen bli förvånade om jag satt med en bikini vintertid i balkongen just för att jag har infravärme. De skulle bara tro att jag hade blivit glömsk eller galen. Fast att jag inte är galen eller glömsk utan har infravärme och kan njuta av värmen trots att det är iskallt ute.

Vissa som bo i villor brukar ha veranda och där man kan också ha infravärme. I amerikanska villor så kan man nästan inte hitta någon villa utan en veranda. Det är mer lag än undantag. Tex har du sett tv serien Anne på Grönkulla där sitter de alltid ute i verandan. Det är också därför de hela tiden har koll på varandra och vad alla grannar gör. Så en Alesco A80 i Grönkulla vore inte alls dumt.

Ingen går osäker på Grönkulla om de skulle sätta en infravärme på vintern också då kommer de verkligen ha koll på varandra i all evighet. Det gör det hela också mycket roligare och mysigare. På vintern kan man sitta ute och dricka glögg hur gott som helst med lite vin eller Coca cola i.

Man behöver då inte tänka på hur kallt det är och kan verkligen njuta av det man äter eller dricker. För vi människor behöver komma i från all stress och måsten. Att frysa är också en stress fast man kanske inte alla gånger tänker på det.