Okategoriserade

Ljusen försvinner

Hittar tomma värmeljus i trädgården

Även om det fortfarande är just ute på kvällarna så har säkert många både värmeljus och andra ljus ute på balkonger och altan. Dom kommer att tändas när det blir lite mörkare. Men det kan också hända att det inte finns några värmeljus kvar när du kommer ut nästa gång. Eller att ljusen är fula och pickade på.

Jag har själv hittat fler tomma värmeljushållare i min trädgård vid flera tillfällen. Och det är inga råttor som har försökt fä med sig dom utan det är fåglarna som tar dom. Eller försöker ifall dom ligger i trädgården. Det som man tror är att det är skator eller kråkor som tar dom i första hand. Det kan vara så att skatorna vill åt det som blänker också. Och stearinet – eller rättare sagt paraffinet – är inte farligt för fåglarna.