Okategoriserade

Vaknade av ett tjut

Dom kan låta dom också

Härom morgonen vaknade jag av ett herrans liv utanför fönstret. Fönstret var öppet under natten då det var ganska varmt. Och när man vaknar och inte förstår riktigt vad det är som låter måste man ju gå upp och titta.

Utanför på vår gata var det två stycken rävar som lekte omkring i trädgårdarna. Och dom leker ju som katter och hundar och hoppar omkring och biter på varann, springer omkull varandra och helt enkelt busar.

Självklart hann jag inte ta kort på dom då mobilen låg bredvid sängen och jag ville hellre titta på vad dom skulle göra. Hade jag knackat på fönstret hade dom sprungit iväg för rävar är väldigt skygga utav sig. Rävarna utanför mitt fönster fortsatte att leka och springa och då det är den tiden så var det nog parningslek som det handlade om.

När jag väl kom på att det skulle vara kul att ta kort så sprang dom in på baksidan av ett hus. Och sen var det bara att gå och lägga sig igen.