Veterinären som inte vill gå i konkurs

Tänk dig om du har en veterinärmottagning i en liten stad så vill byborna verkligen att du alltid har öppet.

 

Du kanske har för lite djur och husdjur som kommer på besök. Eller så har många inte vägarna förbi. Du kanske har för stora kostnader och är rädd för att gå i konkurs? Då kan alltid en företagsrekonstruktion Stockholm vara ett bra alternativ för dig för att få företaget att bli stabil. Så slipper de djur som är i närheten bli akut sjuka och inte ha någonstans att ta vägen.

Det ska vara tryggt att även bo i ett litet område där det inte mycket sker. Vissa djur är inte till för storstaden, tex en get ska inte behöva åka in till city för att få vård. Geten skulle då bli väldigt orolig och undra vad det är som händer.

I dag har jag tex besökt kaninerna på 4H gården i Uppsala som är en stad i närheten av Stockholm. Där klappade jag kaninerna och tänkte att kaniner bli säkert sjuka ofta. När en kanin blir sjuk är det alltid akut för de klarar sig inte så bra att vänta. Med en kanin ska man inte resa långt och då kan det vara bra att ha en mottagning för djur som inte går i konkurs som alltid klarar sig för djurens skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *