Inlägg

Älskar svallande hår

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair

Vem älskar inte ett svallande hår ?

Visst finns det många killar och män som har långt hår, men dom har för det mesta sitt “egna hår”. Men det finns en hel del tjejer som inte kan få det där svallande håret som dom vill ha. Det kan bero på många saker och tjejer vet att många killar tycker om det där långa håriga håret.

För många år sedan var det inte många som vågade erkänna att dom hade löshår eller extensions som det heter med finare ord. Men idag är det väldigt populärt och inte alls konstigt att prata om.

svallande

Svallande hår

Idag finns det många olika sätt att sätta in extensions och du kan välja både hur mycket och hur långt hår du vill ha.

Jag vet många tjejer som köper sina extensions på Pozehair. Dom har både syntetiskt och äkta hår. Och dessutom kan du köpa håret ifrån dom och sätta i det själv hemma. Ibland kan man behöva lite hjälp med att sätta in det beroende på vilken metod du väljer.

Ibland kanske du vill ha ett längre hår när du går på fest eller nån finare tillställning, men ändå kunna ta bort det när du kommer hem. Då kan du välja att använda Clip & Go och varför inte sätta in några slingor med en annan färg än vad du har i ditt egna hår ?!

Vill du istället ha ett. permanent lång hår finns det andra metoder du kan använda. Som tex hårträns, keratin eller micro ringar.

Tillbehör

Pozehair har inte bara extensions utan också alla tillbehör du behöver eller vill köpa till. Det finns också en färgkarta på deras sida med alla deras färger. Men om du inte riktigt vet vilken färg du ska välja så kan du antingen skicka in en bild på ditt egna hår och få hjälp eller låna hem en färgring och titta på alla färger.

Allt hur du beställer, vilken leveranstid och hur du ska ta hand om ditt hår finns på sidan. Så vill du ha ett svallande hår eller få ett lite tjockare hår ska du gå in på deras sida och titta runt !