Inlägg

Gör mina modelljobb hemifrån

Jag saknar tiden då jag fick resa runt i flera olika länder för modelljobb. Jag har rest till länder som Italien, Libanon och Danmark. Danmark har jag nog rest mest till då de är kända för sin design både gällande porslin, kläder och smycken.

Jag har då fått representera massor av olika produkter. Även gjort lite reklamjobb för olika bilar. Jag kommer snart få göra reklamjobbet för en mycket känd bilmärke. Detta kommer jag berätta mer om i höst då vi hoppas att Pandemin har lagt sig.

Nu måste jag jobba hemifrån och att stanna hemma innebär också att man förbrukar mer el och energi. Det har blivit 70 % mer elförbrukning under Pandemin än förut då jag knappt var hemma. Jag sov ofta på hotell och detta betalades av mina uppdragsgivare.

Nu brukar jag anlita fotograf som betalas av uppdragsgivaren så klart. De brukar då komma hem till mig och fotografera mig för olika jobb. Sedan sätter de ihop bilderna på ett sätt så att det ser så äkta ut som möjligt. Bästa elleverantören som jag då kan rekommendera då jag är hemma mycket är Göta energi. Just för att de känns seriösa och trygga. Samt så finns det en hund i deras reklam som heter Molly som är modell precis som jag är. Fast jag har själv aldrig jobbat för Göta energi men jag hoppas en dag att de vill ha mig i sina kampanjer då jag gillar deras tjänster otroligt mycket. Jag kan då i en reklam hålla i hunden Molly och låtsas som om hunden är min. Hundens ägare är också som jag en bloggare.

Jag har bloggat i flera år och jag blev ännu mer aktiv när jag jobbar hemifrån. Just för att jag vill ut i sociala medier med mina bilder. Jag vill verkligen inte att folk glömmer bort mig då jag hoppas få uppdrag hela tiden. Kanske är det svårt att resa för min del, men uppdrag från hemma plan klarar jag alltid av. För de kan alltid skicka hem fotografer som gör jobbet hemma hos mig. Jag brukar också alltid bjuda folk på mat när de är hemma hos mig och jobbar.