Okategoriserade

Den perfekta deckaren som har allt.

Böcker, Biblioteket, Läs, Hyllor, Hylla, Läsning

En bok du inte vill missa att läsa.

Jag har verkligen varit inne i en period nu när jag bara vill läsa. Det finn så mycket bra böcker där ute som man inte ens visste fanns. Dessutom så har deckare blivit lite av den nya favoriten för mig. Jag vet att det många som gillar att läsa deckare. Så därför kommer här ett till tips att läsa.

I februari 1986 sker det första mordet i byn Tiarp på Nyårsåsen utanför Halmstad.

För polisen Sven och hans son Vidar blir det en avgörande tid. Landet är i chock efter mordet på Olof Palme. Medan Vidar söker sin väg mot vuxenlivet, tvingas Sven in i mörkret på Nyårsåsen för att jaga Tiarpsmannen: Vem är han? Vem blir hans nästa offer? Och vem är författaren som långt senare återger historien – varför skriver han?

“Brinn mig en sol” är en kriminalroman om sanning, skuld och ansvar i en tid då Sverige förändras bortom igenkänning.

Den här boken kan jag verkligen rekommendera er alla att läsa den ligger just nu på topplistan. och jag vill inte spoila den för mycket. Men jag kan garantera att ni kommer fasta och inte vilja lägga ifrån er denna bok. perfekt nu när man man börja sitta ute och läsa också.