Okategoriserade

Nu ska jag om min syster åka på spa

Vi har varit hemma för länge och ska nu ge oss ut på spa för att rå om oss själva.

Vi ska inte ta ut glädjen i förskott för man vet inte om det blir kul eller inte. Sist vi bokade spa så visade sig att vi hade bokat in fel datum. Det var inte alls kul att åka hem igen och dessutom inte få pengarna tillbaka. Vi vill inte tala om vart vi var på väg då de var så vänliga mot oss trots allt som blev fel.

Nu ska vi boka in på nytt och se om vi får napp denna gång.

Denna bild tog vi förra helgen då vi åkte till Danmark över helgen för att bara shoppa loss och få vara utomhus. Vi bodde hemma hos några vänner och åkte hem efter 2 dagar. Det var en bra avkoppling något vi definitivt kommer göra igen när vi får tid.

Alla böcker jag läser

När jag hinner så läser jag mycket böcker och lägga ut dem här i bloggen så att ni får tips av mig. Min flickvän läser också alla böcker jag läser.

Även dåliga böcker skriver jag om

Då varnar jag också att jag tyckte att de var dåliga och kommer motivera varför de var dåliga. Jag är ärlig och rakt igenom hela bloggen. Är känd för att vara ganska så ärlig och rak när folk ställer mig frågor. Det är en egenskap jag är stolt över att jag kan stå för mina åsikter och aldrig sticka under stolen med mina åsikter. Man lever länger om man är ärlig mot folk och ärlig mot sig själv. Man har då inga undertryckta känslor.