Okategoriserade

Att bli barn på nytt

Vi behöver allt bli barn på nytt ibland för att sedan gå tillbaka till vuxenrollen.

Som nybliven singel har det inte varit så mycket tid för mig själv. Allt har handlat om min dotter och jag har varit hemma väldigt mycket med henne. Detta med Corona har också gjort att vi inte har kunnat träffa andra människor lika ofta som jag brukade göra förut.

Vi är sociala varelser i Sverige.

I Sverige är vi väldigt sociala och gillar att umgås med våra vänner så fort vi blir lediga. Vi är även sociala när vi är på jobbet då man går och äter lunch tillsammans. Bara att att skriva detta inlägg så känner jag att jag saknar mina vänner och arbetskamrater. Alla har fått jobba hemifrån ganska mycket. Hörde också att stora företag inte längre jobbar på kontor utan alla har flyttat hem sina kontor.

Så hur gör man för att ändå orka?

Man kan alltid ta och flyg en Vindtunnel utomhus samtidigt skaffa barnvakt. Jag kan också ta med mig min dotter då detta är utomhus, men att jag då tar med mig barnvakten också.

Sedan behöver man också ordna någon som kan ta kort medan jag flyger då jag vill bevara alla sådan minnen. Barnvakten som följer med kan ta bilder av mig medans min dotter sover i sin vagn. Detta kommer verkligen bli ett roligt minne för livet då jag äntligen får känna mig levande på nytt. Vi alla har varit hemma för länge och alla människor behöver verkligen få komma ut och känna sig levande igen. Vi är hemma alldeles för mycket framför våra telefoner och sociala medier.

Sociala medier

Ibland hinner folk inte ens njuta av tillvaron då de vill ta bilder av allt för att dela med sig av dem i sociala medier. Folk borde även lämna sina telefoner hemma. För hur gjorde man förut när mobiler inte fanns? Inte tog man med sig hemtelefonen till sina event? Om man ville nå varandra förut så gjorde man det när folk kom hem. Folk var dessutom mindre stressade förut då vi inte var hack i häl på varandra med massa mobiltelefoner eller hets om bilder på sociala medier.